سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از آن هنگام که حق را به من نمودند در آن دو دل نگردیدم . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :2
بازدید دیروز :0
کل بازدید :1267
تعداد کل یاداشته ها : 2
103/9/13
11:54 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
جعفرقاسمی[0]

خبر مایه

آوینی فیلم :

در اطلاعیه ی شماره یک پروژه ی سینمایی محمد (ص) آمده است:

«به نام خداوند محمد (ص)

چون سید چهل سال تمام شد، حق تعالا او را برانگیخت از بهر رحمت عالمیان و سعادت جهانیان، و به رسالت به کافه ی خلق فرستاد تا به واسطه ی وی خلق از ظلمتِ ضلالت بیرون آیند و از حدِ جهالت قدم به در نهند، و کافه ی خلق را بفرمود تا طاعتِ وی برند و ایمان به وی آورند و نصرتِ دین وی دهند.

سیرت رسول الله (رفیع الدین اسحاق ابن محمد همدانی)

پروژه ی محمد (ص) پس از طی نزدیک به سه سال مراحل مقدماتی و پیش تولید، به لطف حضرت پروردگار در آستانه ی آغاز مرحله ی فیلمبرداری قرار دارد. اولین مرحله ی شروع به کار این فیلم از مهرماه سال 1386 با فعالیت گروه تحقیق آغاز شد تا اولین نسخه از فیلمنامه در نوروز سال 1388 آماده شود.

طبق پیش بینی و برنامه ریزی گروه سازنده، دوره ی پیش تولید پروژه از خردادماه 1389 تا شهریورماه 1390 تعیین شد، تا در پایان این مرحله، فیلمبرداری آغاز شود، که حالا امید می رود با توجه به روند مطلوب پیشرفت کار، فیلمبرداری زودتر از تاریخ پیش بینی شده شروع شود.

مرحله ی فیلمبرداری 6 ماه به طول خواهد انجامید و تخمین زده می شود فیلم، برای ماه های پایانی سال 1391 آماده ی نمایش باشد. در طول مدتی که مرحله ی پس از تولید سپری می شود، فعالیت های لازم برای انجام پیش تبلیغات و آماده سازی مقدمات پخش جهانی اثر انجام خواهد شد.

بناست سه گانه ای سینمایی و مستقل از هم تولید شود که به مقاطع مختلف حیات پیامبر اسلام (ص) بپردازد. در اولین فیلم، قصه از دوران جاهلیت و شرایط اجتماعی زمان تولد حضرت آغاز می شود و در 12 سالگی ایشان به پایان می رسد.»

در ادامه این اطلاعیه آمده است:«آن چه از ابتدا مورد نظر بوده، عرضه ی این فیلم در ابعاد بین المللی و طراحی اثر برای تماشاگر جهانی است. بنا نیست بیننده ی این فیلم لزوماً مسلمان باشد؛ هر تماشاگری با هر دین و آیینی می تواند مخاطب فیلم محمد (ص) باشد. بنابراین منطقی است برای تولید اثر نیز از مشارکت و حضور سینماگران بین المللی استفاده شود. برای مدیران پروژه، بدیهی به نظر می رسید که وقتی قرار است فیلمی درباره ی والاترین موضوع نزد ما مسلمانان ساخته شود، باید از برجسته ترین سینماگران بین المللی و ایرانی دعوت به کار شود. از همین رو، جمعی از عوامل بین المللی برای به سامان رساندن این پروژه دعوت به همکاری شده اند و اینک در کنار همتاهای ایرانی شان مشغول به کارند. در این شکل از همکاری، هدف دیگری نیز تأمین خواهد شد: تبادل علم و تجربه میان سینماگران تراز اول بین المللی و ایرانی. به همین جهت برای برآورده کردن این مقصود، از هر سینماگر خارجی که دعوت به کار شده، همتای ایرانی اش نیز در کنار او قرار گرفته تا امکان همکاری مشترک مهیا شود.

با توجه به تنوع جغرافیایی کشورمان، کلیه ی لوکیشن های فیلم نیز در ایران انتخاب شده تا با تمرکز تولید، استاندارد کیفی مطلوب تری حاصل شود. پس از تحقیقاتی که درباره مشخصات جغرافیایی شهرهای مقدس مکه و مدینه انجام شد، مکان هایی که مشابهت لازم را با مختصات فیزیکی این دو شهر داشتند در ایران انتخاب شد، مکانی برای احداث مکه و مدینه در نظر گرفته شد، و در حال حاضر کل شهر مکه با مشخصات 1400 سال قبل، در اندازه ی یک به یک (مختصات واقعی) طراحی و ساخته شده است. انشالله پس از پایان فیلمبرداری، این دکور عظیم، تحت عنوان شهرک سینمایی پیامبر اعظم (ص) به تمام پروژه های سینمایی جهان درباره ی تاریخ اسلام امکان بهره برداری خواهد داد.»

به گزارش ایسنا،فهرست برخی از عوامل فیلم سینمایی محمد (ص) از این قرار است:

کارگردان: مجید مجیدی/ نویسنده ی فیلمنامه: کامبوزیا پرتوی، مجید مجیدی، با همکاری حمید امجد/ مشاور کارگردان: رضا میرکریمی/ کارگردان های یونیت دوم: بیژن میرباقری، سیروس حسن پور/ دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: لوکا لاچین/ دستیاران کارگردان: علی سبزواری، حسن نجفی، بهزاد رفیعی، محسن قرائی/ مدیر فیلمبرداری: ویتوریو استورارو، فیلمبردار: حمید خضوعی ابیانه/ طراح تولید (مدیر طراحی صحنه، دکور و آکسسوار): میلژن کرکا کلژاکویچ، مدیران و طراحان هنری: محسن شاه ابراهیمی، حمید قدیریان، بابیک برانمیر (بانه)/ طراحی هنری: اصغر نژاد ایمانی، بهزاد آدینه/ طراحی آکسسوار: فرانکو فوماگالی/ طراحی لباس: مایکل اوکانر/ طراحی گریم: جیانتو دروسی/ جلوه های ویژه کامپیوتری: اسکات اندرسون، هماهنگ کننده: امیررضا معتمدی/ جلوه های ویژه میدانی: کوریدوری، جواد شریفی راد/ مستندسازی پروژه: محمد مقدم، مهتاره علیزاده/ امور بین الملل: رضا تشکری/ امور مالی: مهدی نیرومند/ هماهنگی امور مدیریت پروژه: نریمان شاداب/ مدیران تولید: مجتبی متولی، محمد رضا منصوری، فرهاد کی نژاد/ تهیه کننده های اجرایی: پروانه پرتو، علیرضا رضاداد/ تهیه کننده: محمد مهدی حیدریان/ سرمایه گذار: مؤسسه ی سینمایی نور»

طبق این اطلاعیه؛«با توجه به این که علاوه بر کارگردان، بازیگران از اصلی ترین شاخصه های تعیین کننده ی هویت یک فیلم به شمار می آیند، همه ی بازیگران فیلم محمد (ص) ایرانی هستند. به همین دلیل تلاش شده در طی نزدیک به یک سال جست وجو، تمام بضاعت بازیگری کشور در همه ی شهرها و شهرستان های مختلف شناسایی شود تا از میان آنها هنرپیشه های مناسب برای نقش های مختلف انتخاب شود. در حال حاضر، کل گروه بازیگری فیلم تعیین شده اند و به زودی فهرست اسامی شان اعلام خواهد شد. سایر عوامل و دست اندرکاران ایرانی و خارجی فیلم نیز در اطلاعیه های بعدی معرفی خواهند شد.

ضمناً روند شکل گیری و به انجام رسیدن این پروژه در سه قالب کتاب، فیلم مستند و مولتی مدیا ثبت خواهد شد تا این تجربه ی منحصر به فرد در آینده برای علاقه مندان کارکرد آموزشی پیدا کند.»

گفتنی ست ؛ حسین معززی نیا مدیر روابط عمومی فیلم سینمایی محمد (ص) است.